Een geweldig feestje!

22 Diner Sophie

Afgelopen zaterdag hebben we mogen genieten van het 22-diner van onze lieve Sophie! Dit vond plaats in haar rustieke dorpje Overslag, in diep donker Zeeland bij de Belgische grens. We werden ontvangen te midden van honden, katten, kippen, paarden en ezels en onvermijdelijk vergezeld door aanvallen van hooikoorts. Hierna volgde de traditionele fotoshoot, waarbij Sophie het middelpunt van de belangstelling helaas moest delen met een antieke blauwe Fiat 500.

Onze EFFEN blauw-witte kledij paste perfect bij het etensthema, we mochten namelijk genieten van de Mediterrane keuken (met wat Canadese invloeden). Onze maagjes werden goed gevuld en ook de drank vloeide uiteraard rijkelijk. De speech en het ABC vielen erg in de smaak, evenals het lichtingscadeau en de herinneringen van Sophie’s middelbare schooltijd door vriendinnen van thuis. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Birkenstocks geen geschikte ULV schoenen zijn en dat je lange onhandige lichaam voor hilarische momenten heeft gezorgd.

Niets is te veel voor onze Sophie, zelfs niet speciaal lid worden van de plaatselijke harmonie, waardoor ze het buurthuis kon afhuren opdat wij daarin konden kamperen. De avond werd afgesloten met een kampvuur en marshmallows en de volgende dag begon de wereldreis terug naar Maastricht. Lieve Sophie, bedankt voor de geweldige avond!