Check onze voetbalskills

La Copa

Vrijdag 22 juni was het weer zover: La Copa de Maastricht. De mannen van Brutus uit Breda mochten ons dit jaar vergezellen. Na een zeer enthousiast pre-la copa de dag ervoor, begonnen we deze vrijdag met een kater, maar dat mocht de pret niet drukken.

De eerste biertjes werden gedronken in de Beurs en al snel vertrokken de bussen naar het voetbalterrein. We hadden het geluk dat we waren ingeloot om te voetballen, en dus konden we onze getalenteerde amateurvoetballers op het veld laten shinen om hun ongekende voetbalskills eens even showen aan de rest van Maastricht.

Na twee keer gewonnen te hebben en een keer gelijkspel gespeeld werden we (tot onze eigen verbazing) eerste in onze poule. We mochten dan ook de kwartfinale spelen, wat ons helaas iets minder goed afging. Kennelijk telde het eigen goal van onze Jill niet, en werden we zonder pardon uit de competitie geschrapt.

Beetje jammer, maar aan de positieve kant: meer tijd om te feesten! De tijd werd gevuld met biertjes drinken, djensen, de sangriarace keihard verliezen en tegen onszelf strijden op de stormbaan. De avond werd afgesloten met muziek van Billy the Kit en coverband ‘Band with Benefits’.  Kortom, dit was weer een mooie editie van La Copa!