Weekendje weg

Dispuutsweekend

Eens per jaar gaan we met alle actieve leden op dispuutsweekend. Dit jaar waren we met 18 dames te vinden in het mooie …. Voor wie dit niet kent  (lees:iedereen): een dorp bij Utrecht.

Nadat we de vrijdagavond tot laat bij een enorm kampvuur hebben doorgebracht, kon op zaterdag het weekend echt beginnen. Met 28 graden was het buiten prima vertyfen: muziek hard aan, biertjes erbij om de dorst te lessen en een camera die in eerste instantie overuren draaide (totdat het mee uit ging dan..).

uit ging dan..). Heerlijk chill, tot ineens een geheime activiteit op de planning stond. Een uiterst nuttige en bruikbare workshop. Nee, we zaten niet met onze handen in de taartdeeg, maar aan gigantische gekleurde fallussen. Op een open grasveld, omringd door spelende kinderen, geschokte bejaarde wandelaars en afkeurende moeders  waren wij in opperste concentratie onze handjes aan het trainen. 21 handelingen, wat attributen, een handig naslagwerk, een welverdiend diploma én de nodige lachstuipen rijker was deze middag voorbij gevlogen. Tijd voorrrr de bonte avond! Een upgrade van scoutingkamp. Bij deze lip sinc battle zijn allerlei artiesten voorbij gekomen, van Famke Louise tot  Winx Club.

De nodige pakjes werden uit de tassen getrokken, van SM jurkjes met leren zweepjes tot de oude A-tenues. We trokken, hoe kan het ook anders, de aandacht van de omringende complexen, waardoor we al snel een gigantisch publiek hadden die de ogen uitkeek. Hierna zijn we hartje Utrecht ingedoken en tot in de vroege uurtjes onszelf (en anderen) zingend, zuipend en swingend vermaakt. Commissie bedankt, en tot volgend jaar!