Feestje!

Date diner

Ter ere van ons tweede lustrum vond op 12 januari 2019 ons Date Diner plaats. We geven elk jaar een luxe diner, maar dit was voor ons natuurlijk een reden om extra groots uit te pakken. In de middag werd de sfeer al goed bepaald door te feesten in een partybus, inclusief oorverdovende karaoke. De bus bracht ons van het hotel naar kasteel Oud-Wassenaar, waar het diner zou plaatsvinden.  In dit kasteel heeft Churchill geslapen, heeft koning Willem-Alexander zijn vrijgezellenfeest gegeven en vierden prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven hun huwelijksfeest.

Nu was het de beurt voor de dames Sororitas en onze knappe dates. Na een ontvangst in de hal met champagne en fotoshoot door de fotograaf mochten we genieten van een uitgebreid diner terwijl we vermaakt werden door pianist en zanger.  Middels een polonaise dansten we de dinerzaal uit, op naar de feestzaal waar een DJ ons stond op te wachten. Dit alles gecombineerd met heel de avond onbeperkt drank; je kan je voorstellen hoe we ons de volgende ochtend voelden.. Gelukkig stond er een uitgebreid katerontbijtje voor ons klaar.  Ondanks dat we ons niet meer alles kunnen herinneren was het toch een memorabele avond. Tot over 5 jaar!