10-jarig bestaan!

Lustrum II

Sororitas around the world! Dat is het thema voor ons tweede lustrum. We bestaan inmiddels al tien jaar en dat gaan we goed vieren. Als echte prinsessen mogen we een avondje verblijven in kasteel Oud-Wassenaar met een heerlijk diner. Goed eten, goed gezelschap en een knalfeest als sluitstuk, wat willen we nog meer? Daarnaast gaan we onze interne banden versterken en geven we een feest voor alle oprichters, oud-leden en actieve leden. Het perfecte moment om allemaal samen te komen en vieren wat we bereikt hebben. Als kers op de taart hebben we nog een hele mooie vakantie gepland. Waar we naar toe gaan? Dat blijft ook voor ons een verrassing…  We weten wel dat we in thema blijven; 10 dagen naar verschillende bestemmingen, met verschillende culturen en verschillend eten. Kortom: Sororitas around the world!