Toernooien!

ULV

Het was weer Hemelvaart, oftewel tijd voor een van de mooiste toernooien van het jaar: ULV (studentenhockey toernooi). Wederom waren de mannen van BALDR uit Eindhoven onze gelukkige partners in crime. Vol goede moed, nadat we het vorig jaar waren uitgeloot, hoopte we te starten aan een succesvol toernooi.

Ons ULV bestond uit fanatiek hockeyen tot aan bakken vouwen op het podium. Ondanks dat we zo fanatiek waren, eindigden we op de derde plaats binnen de poule. Het is niet onze beste prestatie, maar onze kwaliteiten liggen ergens anders.

We hebben de ULV overleefd door onze mimosa ontbijt, dutjes overdag op de “sneuvel-heuvel” en keihard stampen op de muziek. De katers waren zeker aanwezig, maar hiervoor hadden we ons vloeibare goud als medicijn. ULV was dit jaar zeker een hoogtepunt die we niet snel gaan vergeten. Tot volgend jaar!