Lustrumvakantie

Sororitas all over the world! Deze zomervakantie zijn we afgereisd naar het Oosten van Europa vanwege onze lustrumvakantie! Onze eerste locatie was het mooie Kroatië. Kroatië was de plek van escalatie avonden, kajakken op de zee en fancy diners. Na drie dagen mochten we in de bus op naar de twee locatie, het stadje Budva in Montenegro! We kwamen aan in Budva na een 6 uur durende rit, maar het was het waard. Wie wil nou niet aankomen bij 4 villa’s en 4 zwembaden?! Heerlijk de hele dag bakken en braden in de zon en pool party’s houden waren onze prioriteiten in Montenegro.

Ook hebben we ons zeer vermaakt tijdens de avondjes stappen in Tophill oftewel Tokkiehill. Na de luxe dagen in Budva gingen we naar de derde locatie tussen de bergen in Montenegro. We zaten in schattige kleine huisjes een uur van de stad Kotor vandaan. Nadat we erachten kwam dat hiken niet helemaal ons ding was, hadden we maar besloten Kotor vanaf de speedboot te bewonderen.

We hebben mooie momenten samen met leden en oud-leden meegemaakt, het was een vakantie om nooit te vergeten!