21 Diners;

Een aantal keer per jaar reizen we heel Nederland af voor de 21 diners van onze jarigen! Tijdens deze 21 diners worden er speeches gehouden, lachen we met elkaar en hebben we het over de mooie momenten die we samen hebben meegemaakt.

White with a touch of gold en Bloesem, dat waren de thema’s van de afgelopen 21 diners van onze Cato & Milou. Tijdens een drukke periode vol toernooien en dispuutsavonden gooiden Cat en Brakka hun 21 diners ook nog ergens tussen de planning. Maar dit vonden we zeker geen probleem, want we schoven maar al te graag aan tafel! In het gooische Bussum genoten we van het lekkere eten, waaronder zelfs sushi. Daarna trokken we onze dansschoenen aan om de kroegen van Amsterdam onveilig te maken.

Een aantal dagen later vond ook Milou’s 21 diner plaats in Geertruidenberg. We namen plaatst aan een lange tafel in de tuin met ontzettend mooie zelfgeschilderde uitnodiging, het was een super leuke sfeer! Beide avonden werden gevuld met leuke, grappige maar ook spannende verhalen over Cato en Milou. We kijken al uit naar de volgende diners!