VVV´tjes dag 2020! 

Net voor de quarantaine tijd hebben wij nog een gouden dagje mee mogen maken. Jajaaa, 7 maart was het weer zo ver: de vvv’tjes dag van O.D.D. Sororitas! Dertig meiden kwamen uit alle hoeken en gaten van het land naar Maastricht. Gelukkig had iedereen alle tijd om zich voor te bereiden, want om 5 uur ’s middags begon de vvv’tjes dag. Iemand enig idee wat we gingen doen? Nee, dit had de commissie goed geheim weten te houden!

De eerste activiteit? Niets minder dan een Escape Room in Maastricht! In groepjes van 4 tot 6 probeerden we kamers zoals the army room, operatiekamer en the lab te overmeesteren. De middag bestond vooral uit veel zwaaien voor hints, gillen om dingen die uit alle kanten van de kamer sprongen en lachen om raadsels die achteraf gezien toch niet zó moeilijk waren.

Hierna hadden wij een heerlijk diner bij The Lab waar ook al flink wat wijntjes achterover zijn getikt. ‘WIE HAD WITTE WIJN BESTELD?!’ – ‘Ja zet hier maar wat glazen neer’ – ‘WAAR IS MIJN ROSÉ?’. De sfeer zat er al goed in en de keeltjes waren mooi gesmeerd toen we naar de Defilé banjerden. Hier stond de volgende verrassing alweer klaar: karaoke!

Een aantal probeerden het café nog te betreden, maar het gekrijs stond menig man niet aan. Oude classics zoals Mamma Mia, Paparazzi en Airplanes werden iniedergeval met veel enthousiasme gezongen. Of we hier wat mee moeten doen, is weer een tweede. Natuurlijk zijn we daarna ook nog met z’n allen de stad ingegaan en hebben een aantal meiden nog een lekker late night snackje weten te bemachtigen.

Voor alle meiden die zijn gekomen, bedankt voor de moeite en alle gezelligheid! En commissie, bedankt voor de toporganisatie en alle goede zorgen! Nu lekker allemaal thuis blijven 😉