Mis je iets in je studententijd en zou je het leuk vinden om ons beter te leren kennen? Of heb jij je aangemeld voor de INKOM en zou je graag met ons groepje mee willen lopen? Dan ben je aan het goede adres!

Inkom

Leer Maastricht kennen

Net van de middelbare school af vertrek je naar het bourgondische Maastricht. Een hele nieuwe omgeving met nieuwe mensen. Wij begrijpen dat dit eng kan zijn. Wij willen je graag helpen! Elke jaar zijn wij op de Inkom. Je kan elk moment van de dag bij ons groepje aanschuiven. Wij gaan naar alle Inkom activiteiten. Zo kan jij op je gemak Maastricht leren kennen met een gezellige meiden groep.

Mocht je niet weg willen bij je eigen groepje? Geen probleem! We zijn blij dat je het naar je zin hebt. Mocht je ons toch willen ontmoeten hebben wij een activity of choice. Kom dan gezellig langs en maak kennis met ons leuke dispuut!

Na de inkom

Kennismakings

borrels

Lijkt het je leuk om lid te worden van O.D.D. Sororitas? Dan ontvangen wij je graag op onze kennismakingsborrels. Deze borrels zijn er om elkaar beter te leren kennen! We zullen naast het kletsen een leuke activiteit doen. Onze kennismakingsborrels vinden dit jaar 2019 plaats op 5, 10 en 12 september. Hier krijg je de kans om vragen te stellen!

Ik wil lid worden

Disclaimer

Organisatie inkom

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool. De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en ODD Sororitas werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten

Inkom Agenda