Lichting 2022-1

Romy

Deze Hollandse meid kan je voor ieder feestje wakker maken. Niks is haar te gek en ze tikt dan ook de nodige drankjes naar achter op een avondje in de kroeg. Ze zal dan ook de oren van je kop lullen met haar leuke babbel. Maar pas op want op een gegeven moment hangen haar ogen op half 7, maar huis gaan ho maar! Buiten dat is deze meid super muzikaal en kan ze ontzettend goed piano spelen. Ze zal je dan ook een mooi concertje geven als je hier naar vraagt!

Lichting 2022-1

Fleur

Met deze aanwinst hebben wij een nieuw hoogtepuntje binnen weten te slepen! Deze parel gaat bij ons dan ook door het (dispuuts)leven met de naam Piek. Je zou het door die lieve uitstraling op het eerste gezicht niet verwachten, maar ondanks haar lengte van 1.60 is dit een behoorlijk felle tante. Wees gewaarschuwd want een discussie met deze meid zal je niet stel winnen. Zal wel te maken hebben met haar studie rechtsgeleerdheid, waar ze ook in het uitgaansleven veel profijt van heeft. Piek is er namelijk een ster in om, op een legale manier, een avondje te gaan stappen en toch geen cent uit te hoeven geven. Hoe ze dit dan voor elkaar krijgt? Dat moet je haar zelf maar vragen 😉

Lichting 2022-1

Victoria

Deze echte brabander heeft sinds kort helemaal haar plekje gevonden in ons mooie Maastricht en heeft het studentenleven nu al te pakken. Ze tikt namelijk met gemak de nodige biertjes weg. Ze is net zo lief als ze eruit ziet, maar verlegen is deze gezellige Bossche zeker weten niet. En waar je onze Vic aan kan herkennen? Haar brede glimlach, haar leuke outfits, en haar (niet zo) geweldige kookkunsten natuurlijk! Mocht ze je uitnodigen voor een lekkere risotto, dit is op eigen risico… 😉

Lichting 2021

Maud

Deze limbo die ook nog eens een hele grote kwebbelkont is, staat bij ons ook wel bekend als Croky. Ze is altijd in voor gezelligheid en zal je de oren van de kop praten met haar enthousiasme over alles. Zo ook haar enthousiasme over Croky chips, ze weet dan ook precies wanneer deze zakken waar in de bonus zijn. Haar liefde voor deze chips gaat zelfs verder dan ze opeten, mocht je willen wat dan nog meer? Vraag dan maar even naar haar instragram….

Lichting 2021

Manon

Onze lieve hotello Manon voelt zich ergens heel snel thuis en zo weet ze van ieder feestje een gezellige boel te maken. Met haar losse heupjes weet zij dan ook menig man te imponeren. Verder lijkt het alsof deze meid nooit stress ervaart en alles met twee vingers in de neus doet. Ze valt echt niet op de kast te jagen. Deze meid heeft echt een hart van goud en zal altijd voor je klaar staan.

Lichting 2021

Indy

Deze Limburgse schone lijkt op het eerste gezicht erg lief… maar wanneer ze een paar drankjes op heeft komt er een iets minder onschuldige kant van haar naar boven. Dit lachebekje ziet vrijwel overal wel de lol van in, dus in een slecht humeur zul je haar zelden aantreffen. Onze Indy zegt zéker geen nee tegen een feestje of een drankje, maar staat ook altijd paraat voor een goed gesprek. En waar ze na dat gezellige feestje het liefst eindigt? Natuurlijk bij Cafetaria Zamzam!

Lichting 2020-2

Ayla

Deze echte Maastrichtenaar heeft na een jaartje Rotterdam proeven, toch gekozen om naar het mooie Maas terug te keren en daar zijn wij maar al te blij mee. Ayla staat in het dispuut ook wel bekend als de personal trainer. Als je advies nodig hebt over bepaalde oefeningen, of andere dingen, kan je bij deze meid altijd terecht. Ze is iedere week wel in de sportschool te vinden en dat is door menig mannelijk student niet onopgemerkt gebleven. Buiten sporten is ze ook niet te missen op een feestje. Waar een feestje is, is Ayla en waar Ayla is, is een feestje!

Lichting 2020-2

Misty

Na twee jaar Psychologie studeren in Nijmegen, was het voor deze Geneesco toch echt tijd om haar dromen waar te maken in Maastricht. Als je zin hebt in een heerlijke Thaise curry ben je bij Misty aan het juiste adres. Helaas zijn andere gerechten nog iets te veel uitdaging voor deze meid. Gelukkig heeft ze wel andere talenten waar we allemaal erg blij mee zijn. Zo zal ze je altijd helpen als je ergens hulp bij nodig hebt. Met deze giechelkont is het echt nooit saai want als ze eenmaal een verhaal begint ben je nog lang niet van haar af…

Lichting 2020-2

Aliya

De enige van haar lichting die wist hoe ze een kookboek moest gebruiken, en daardoor heel wat mooie maaltijdjes op tafel wist te zetten. Een studentenkeuken tovert zij om tot de Jamie Oliver kitchen, maar schreeuwen zoals Herman doet deze lieverd zeker niet. Van een goed gesprek tot de handjes in de lucht op de dansvloer, ook zij is van alle markten thuis! En als je Aliya dan toch spreekt, moet je maar eens vragen wie haar neef is.

Lichting 2020-2

Megan

Deze lieve meid met een nogal ondeugende toet, Megan, of ook wel onze McNugget, steekt pas net haar teen in het water van het studentenleven maar breekt nu al de tent af. En sinds deze Belgische schone een Nederlandse bankpas heeft, draait ook thuisbezorgd overuren om haar te kunnen voorzien van ’n lekker snackie. Een jonge meid met een sterke wil waar je geen saai moment mee beleeft. Heb je een slechte dag? De schaterlach van Megan vrolijkt je geheid op. Ook zegt ze nooit nee tegen een drankje of een feestje, maar als het écht nodig is, is de focus op school ook vast wel ergens te vinden.

Lichting 2020-1

Christine

Je moet het wel heel bont maken om deze chick op de kast te jagen, Christine is namelijk een held in kalm blijven. Buiten dat ze met haar lieve koppie heus wel eens bepaalde grenzen overschrijdt in het Maastrichtse studentenleven is ze natuurlijk niet voor niets een held. Christine’s favoriete verhaal is namelijk het verhaal van Zorro, waarom? Dat moet je haar zelf maar vragen. Deze meid is namelijk net zo legendarisch.

Lichting 2020-1

Pleun

Als iemand positief in het leven staat dan is het Pleun wel. Als het allemaal even tegenzit zorgt Pleun ervoor dat je binnen no time weer met een stralende lach op je gezicht staat. Ook is deze hotello goud eerlijk en daar heeft ze zich tijdens de A-tijd vaak mee in de nesten gewerkt… Gelukkig komt deze eigenschap nu beter van pas. Schroom niet om een babbeltje te maken in de kroeg met onze Pleun, ze zal je eerlijk vertellen wat ze van je vindt, of    je het nou leuk vindt of niet!

Lichting 2020-1

Frederiek

Frederiek staat bij ons ook wel beter bekend als Attie. Niet alleen omdat ze in een flink tempo wat biertjes naar achter kan tikken, maar ook omdat ze op het eerste gezicht een attitude heeft waar je U tegen zegt! Maar vergis je niet, deze Geneesco heeft een hartje van goud. Van persoonlijke dingen tot je goud gele rakkertje, met Attie kun je alles delen.

Lichting 2019-2

Sanne

Sanne kun je werkelijk overal neerzetten, ze maakt er toch wel een feestje van. Maar het mooiste feestje vindt Sanne toch wel carnaval, want als echte Sjeng kan ze in het mooie Mestreech alle liedjes meezingen. Buiten een heleboel andere kwaliteiten wil je haar ook het allerliefst in je beerpongteam, want naast het vaak raak gooien, raakt ook menig man afgeleid door haar zwarte bos krullen en vlotte babbel!

Lichting 2019-2

Florance

Van sappige nieuwtjes tot je problemen, bij Flo kun je alles kwijt. En ach wat ziet ze er lief uit, maar laat je niks wijsmaken! Als deze charmante dame een aantal alcoholische versnaperingen achter haar kiezen heeft is ze helemaal niet meer zo onschuldig! Tijdens een kroegavondje is het dan ook gevaarlijk om haar uit te dagen voor een dance battle, want dansen dat kan deze chick wel.

Lichting 2019-2

Jade

Ritme staat helaas niet in Jades woordenboek, maar dat houdt haar absoluut niet tegen om zich volledig te laten gaan in de kroeg. Deze vrolijke hotello is altijd in voor een feestje, maar ook zeker voor een goed gesprek. Jade staat ook wel bekend als Tappie, niet alleen omdat ze graag goudgele rakkertjes lust, maar ze neemt je ook al te graag mee op haar vliegend tapijt. Waar je naar toe vliegt? Dat weet ze zelf ook niet, verrassing.

Lichting 2019-2

Fleur

Deze rasechte brabo is met haar zachte G ook wel bekend als ons Sjors. Helaas is bij onze Sjors het zangtalent niet helemaal komen aanwaaien, maar gelukkig heeft deze meid met haar studie International Business een heleboel andere ambities! Buiten dat ze een flink stel hersens heeft is ze ook nog eens sportief aangelegd. Maakt niet uit welke sport, iedereen mag haar uitdagen! Maar houd er rekening mee, winnen doe je niet zomaar…

Lichting 2019-1

Maud

Onze Maud besloot het Gooi te verruilen voor het zuidelijke studentenleven, en daar zijn wij maar al te blij mee! Met deze sociale hotello valt altijd iets te beleven. Ze is een echte verschijning en bruist van het enthousiasme, al kan ze af en toe ietwat slaperig zijn. Ze zal áltijd voor je klaar staan en heeft de kwaliteit in iedereen het goede te zien. Iets kenmerkends aan Maud is dat ze altijd te porren is voor een late night snack! Een bezoekje aan Musti op de woensdagavond? Dan ben je hij Maud aan het juiste adres!

Lichting 2019-1

Frederieke

Als je Fred ziet word je spontaan blij. Deze meid is namelijk de vrolijkheid zelve en weet iedereen te enthousiasmeren met haar gebabbel en dansmoves. Haar uitgesproken talent voor achtergronddansen komt ook in de kroeg goed van pas en je zult haar dan ook vaak op het podium zien staan. Tijdens een estafette zien we echter haar ‘serieuze’ kant; als nieuwste lid van het bierteam lust ze de tegenstanders rauw.

Lichting 2019-1

Eline

Als ze nuchter is houdt ze de schijn mooi hoog, maar zodra er wat alcohol ingegoten zit laat Tante Lien bewegingen zien waar je rode oortjes van krijgt. Nieuwe dansmoves worden ter plekke bedacht en benoemd, de scheermessenmove is hier een van. Iets wat ook maar blijft bewegen is haar mond: van stimulerende douchekoppen tot advies bij je problemen; met Eline kan je overal over praten. Gelukkig zonder dat je gestoord wordt door dat gekke achterhoekse accent.

Lichting 2019-1

Karlijn

Onze Karlijn is een echte kroegtijger, geef haar muziek en een biertje en ze is de komende uren niet meer weg te slaan. In Maastricht, op techno feestjes, festivals of met een borrel in een andere stad; Karly gaat altijd en overal mee. Waar ze slaapt maakt haar aan het eind van de avond niet meer uit, de grond ligt net zo lekker. Nog een bijkomend voordeel van deze meid op bezoek; ze kan lapdances geven waar iedereen warm van wordt.

Lichting 2019-1

Fleur

Deze puppy uit het jaar 2000 kan zich misschien geen cassetterecorder meer herinneren, maar feesten als een nineties kid kan ze wel. En als je Fleur met een banaan ziet omgaan vergeet je spontaan hoe jong ze is. Ze is onze tweede Zeeuwse immigrant maar gedraagt zich niet zo vroom. Voor je het weet klimt ze op je schouders om zo nog meer van het feest te kunnen genieten.

Lichting 2019-1

Sam

Deze kleine meid is een hyperactieve stuiterbal waar naarmate de avond vordert steeds meer onzin uitkomt. Helaas blijft er niets moois meer over aan haar koppie zodra ze begint te lachen. Wees gewaarschuwd voor het geluid van een stervende zeehond in combinatie met een mond die zo wijd wordt opengesperd dat de huig te zien is. Zo’n grote mond heeft wel als voordeel dat er een heel glas in past, dat laat ze je maar al te graag zien.

Lichting 2018-2 | Oud lid

Dominique

Deze blonde Brabantse bombshell is gemaakt voor het dispuutsleven. Als een echte survivor laat ze zich niet kennen: als Domi iets in haar kop heeft, zit het niet in haar kont! Ze kan meeblèren met ieder nummer van ABBA, dit doet ze dan ook al te vaak. Daarnaast kan ze biertjes aftikken als de beste, want ondanks haar studie gezondheidswetenschappen leer je de katers toch het best in de praktijk. De volgende stap is leren adten!

Lichting 2018-1 | Oud lid

Bo

Beter bekend als Vlinder. Niemand die een diepere band heeft met haar spirit animal dan deze chick. Als rasechte Limbo kost het haar ook de nodige tijd om uit het veilige coconnetje van thuis te kruipen, maar op festivals vliegt ze daarentegen rond als een social butterfly. Van techno, house tot hardstyle, Vlin is overal voor in.

Lichting 2018-1 | Oud lid

Milou

Ook wel Brakka genoemd, niet in de minste plaats omdat ze vaak de lasten van een kater ondervindt. Hoewel ze erg onschuldig lijkt, heeft onze Brakka een schaduwkant. Niet alleen kan ze dansen op een manier waarvan menig man een kussen nodig heeft, ook kan ze dingen met haar handen die thuishoren in het europees kampioenschap. Benieuwd? Daag haar uit en wie weet kom je te weten waar dit over gaat.

Lichting 2018-1 | Oud lid

Nina

Het gezegde klein, maar fijn gaat voor onze Nina zeker op! Ondanks haar lengte heeft deze hotello een hele hoop in haar mars. Ze heeft namelijk al flink wat van de wereld gezien en is nog lang niet van plan om stil te zitten. Dit klinkt allemaal wel erg serieus, maar kom een keertje op de woensdagavond meekijken, grote kans dat je Nina dansend op het podium met een glaasje teveel achter d´r kiezen aantreft. Of ze alles nog weet op donderdag, dat is vaak een goede vraag…

Lichting 2018-1 | Oud lid

Simone

Noem een willekeurige slechte gewoonte en Simon Nelson Cook heeft het opgenomen in haar levensstijl. Gelukkig heeft ze een goede portie hersencellen om mee te beginnen, want op deze manier raakt ze deze in no time kwijt. Ter compensatie zit ze gelukkig wel bij de Basic Free. Dit Molukse pindatje weet wel wat genieten is, en wij zijn maar al te blij dat we hier een steentje aan kunnen bijdragen.

Lichting 2017-2

Ariska

Onze Ari lijkt de liefheid zelve, maar laat je niet te snel betoveren want uit dit mooie koppie komen soms keiharde woorden…De arme A-leden zijn inmiddels haar favoriete slachtoffers. Misschien wraak aangezien zij zelf de A-tijd alleen heeft moeten doorstaan? Deze Sjeng besloot in Maastricht te blijven om Hotelmanagement te studeren maar wist gelukkig wel te ontsnappen voor een half jaar stage in Kaapstad. Gelukkig blijft ze voorlopig weer even hier.

Lichting 2017-1 | Oud lid

Cato

Cato, onze Gooische Cheryl heeft een haat-liefde verhouding met tomatenplukken. Sinds haar komst zijn zonnebanken en tansprays razend populair bij mannelijk Maastricht, want Cato houdt wel van een tintje; 50 tinten zwart? Cato is overal voor in, of dit nu voor een intiem gesprek is of een avond die hard doorhalen. Als deze partyanimal eenmaal in haar element is, is ze niet meer te stoppen.

Lichting 2016-2 | Oud lid

Daphne

Zeg je Daphne, dan zeg je ananas. Niet omdat ze gelijke uiterlijke karakteristieken vertoont, maar vanwege haar intense passie voor dit fruitje. In combinatie met haar sportieve kant en flinke portie aan dancemoves zou je bijna denken dat je met een heuse fit girl te maken hebt. Toch houd ze ook van lekker eten. Nieuwe pf nodig? Daphne heeft naast een vlotte babbel ook een aardig oogje voor fotografie.

Lichting 2016-1 | Oud lid

Amber

Waar Amber thuis het liefst op haar paard bounced, doet ze dit door de week liever im disco op een lekkere beat. Wanneer haar enthousiasme vervolgens een hoogtepunt bereikt, zie je haar tongetje naar buiten glippen (en dat is minder wulps dan we hier doen vermoeden). Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika, zon/zuipvakantie met vriendinnen, festival in de buurt, óf Après skiën in Oostenrijk? Deze Hotello is werkelijk waar voor alles in.

Lichting 2016-1 | Oud lid

Chazz

Veruit onze meest fanatieke carnavalist, begeeft zich niet alleen tijdens carnaval in de make-up stoel. Wie gelooft in de quote “A smile is the best make-up a girl can wear,” heeft Chazz nog nooit bekeken. Deze creatieveling is deel van haar eigen zanggroep en zit boordevol ideeën die ze tot in de puntjes weet uit te werken. Ze houdt van reizen, maar is er zodra je haar nodig hebt; deze vrolijke Limbo zet zich voor alles “veur de volle 100%” in.

Lichting 2016-1 | Oud lid

Jill

Jill die met haar lieve lach en blonde haren zo in de Bijbel zou kunnen, is verre van heilig. Waar bloed en wijn een grote no go voor haar zijn, is ook haar rijgedrag geen hostie waard. Ze is opgegroeid in België en dat heeft haar mede gemaakt tot wie zij nu is; want Jill. Geeft. Gas! Met oogsterkte -2 en onbewust mollen gedrag, zorgde ze voor veel verdenkingen tijdens ons WIDM-dispuutsweekend.

Lichting 2016-1 | Oud lid

Laura

De oprechte geïnteresseerde Laura V.,  ook wel bekend als Louis V, is minder fortuinlijk dan haar bijnaam doet denken. Louis is een levensgenieter in hart en nieren met een groot gat in haar hand. Ze zal als Hotello zijn de toch menig restaurant getest moeten hebben, wil ze later kennis van zaken hebben!? Met haar voorliefde voor uit eten gaan, wijn, bier en kaas, heeft dit familiemens gekozen voor  meest Bourgondische stad: Maastricht.

Lichting 2015-2 | Oud lid

Laura

Laura mag dan wel het jongste lid zijn, maar daarmee is ze nog niet minder eigenwijs. Nee, deze doorzetter staat stevig in haar Allstars! Ondanks dat ze bang is in het donker, heeft Laura het nachtleven van Maastricht eigen weten te maken. Waar ze ’s nachts van de een naar de ander galoppeert om een praatje te maken, berijdt ze overdag het ene na het andere…  paard.

Lichting 2015-1 | Oud lid

Bo

Bo hoor je met haar vele verschillende lachjes van veraf al gillen óf naar adem snakken van het lachen. Ze entertaint anderen met haar gezellige gekkigheid of meest bizarre verhalen, maar deze strafrechter in spé kan ook best serieus zijn… Waarna ze met haar sarcasme al snel weer omslaat in iets te harde humor. Daarnaast zijn shotjes als wodka bij deze Poolse schone al van kleins af aan met de paplépel ingegoten.

Lichting 2015-1 | Oud lid

Maartje

Maartje staat altijd voor iedereen paraat. Wanneer je bij haar op bezoek komt, kookt ze vrolijk zingend de lekkerste maaltijden. Bij deze psychologe in de dop kun je niet alleen terecht voor een goed gesprek. Ook kun je jezelf helemaal laten gaan met Maartje en haar gekke dansmoves! Haar specialiteit heeft echter nooit iemand na kunnen doen: vraag naar ‘The March’ en bereid je  voor!

Lichting 2014-2 | Oud lid

Charlotte

Charlotte lijkt de perfecte schoondochter, maar als de zon onder is, is zij niet meer uit de kroeg weg te slaan. Charlotte is de reporter van het dispuut: ieder memorabel of minder memorabel moment wordt vastgelegd door haar, waar menig lid haar dankbaar voor is. Daarnaast is Charlotte een zorgzame meid die altijd een luisterend oor biedt en oprecht geïnteresseerd is. Heb je een kwaaltje, dan is Charlotte je dokter aan huis!

Lichting 2014-2 | Oud lid

Mandy

Zeg je down to earth, dan zeg je Mandy. Deze nuchtere Brabantse is niet alleen populair in haar home town, maar sindskort heeft ook mannelijk Maastricht haar ontdekt. Mandy staat bekend om haar droge opmerkingen en humor. Ook is deze droogkloot regelmatig op het hockeyveld te vinden en sport ze wekelijks om haar conditie in het verre Maastricht op peil te kunnen houden.

Lichting 2014-2 | Oud lid

Michelle

Michelle is een typisch gevalletje: als ik het wil, dan ga ik ervoor! Deze ambitieuze krullenbol is een fanatieke sportster en kan menig mens versteld doen staan met het trekken van extreem gekke gezichten. Michelle is een spontane meid en niet zo onschuldig als het lijkt: de spannendste verhalen komen namelijk van haar!

Lichting 2014-2 | Oud lid

Yvonne

Yvonne staat bekend om haar passie voor onesies: voor ieder seizoen wordt er een nieuw exemplaar uit haar collectie geselecteerd. Deze gezellige Brabantse is dan ook echt ‘kei Brabants’ en dat zal niemand ontgaan. Yvonne is een echte giechelkont, maar staat altijd voor iedereen klaar. Dit vrouwke gunt iedereen het beste, behalve het schuim op jouw biertje!

Lichting 2014-2 | Oud lid

Sophie

Sophie is onze vrolijke blondie, die naast haar enthousiaste dansmoves altijd tijd maakt om met iedereen een praatje te maken. Spontane acties karakteriseren Sophie: ze zit vol verrassingen! Deze Zeeuwse kent menig student in Maastricht en is altijd goudeerlijk. Sophie is iemand waarvan je weet wat je eraan hebt, het liefst onder genot van een shotje!

Lichting 2014-1 | Oud lid

Elsemieke

Elsemieke is een beetje de mama van het dispuut, zelfs op sporadische avonden waar ze één Limoncellootje te veel heeft gedronken. Zo had ze zich ooit een hele avond over de neppe knuffelslang ‘’Itas’’ ontfermd. De ambitieuze Elsemieke staat bekend om haar openheid, wat voor vele leuke verhalen zorgt! Uiteindelijk blijft Floris haar nummer 1, waar ze de hele wereld voor afreist.

Lichting 2014-1 | Oud lid

Milou

Milou is onze enige Tukker van het dispuut, die met haar grapjes en rare ideeën iedereen aan het lachen maakt. Met haar gekke dansmoves en schattige accent weet ze op dispuutavonden menig jongen aan de haak te slaan. Daarnaast staat ze bekend om haar creativiteit: statement necklace vergeten? Milou hangt wel een wc bril om haar nek! Ook koestert ze een liefde voor verkleedpartijtjes en heeft ze één hele grote passie in haar leven: cassis.

Lichting 2014-1 | Oud lid

Nienke

Nienke, het creatieve brein achter Sororitas. Deze duizendpoot is naast haar creativiteit, ook reuze muzikaal. Met haar musical verleden zingt onze flirt regelmatig een liedje mee op haar hoge hakken in de Beurs. Ook staat Nienke graag in de keuken: van de lekkerste gerechten mogen wij regelmatig genieten. Zelfgemaakt Bastogne ijs en overheerlijke Italiaanse gerechten: Nienke kan het allemaal!

Lichting 2014-1 | Oud lid

Tessa

Tessa staat bekend om haar wodka redbull verslaving en fetisj voor de Aldi. Dit feestbeest gaat ondanks haar haat voor bier altijd door tot het einde en weet iedereen wekelijks over te halen nog meer drankjes en dansjes in de stad te doen. Onze creatieve Tessa zul je met haar mooie lange haar en opvallende uitspraken ook niet snel over het hoofd zien.

Lichting 2014-1 | Oud lid

Thari

Thari a.k.a. Badr Thari is een vrolijke Limbo die voor alles in is. Ze is erg ondernemend en plant het liefste haar hele dag vol! Met haar grote liefde voor knuffelbeer Woezel en haar nog grotere liefde voor hondje Coco is Thari toch minder ruig dan haar bijnaam doet vermoeden. Ze staat bekend om haar eerlijkheid: je weet altijd wat je aan Thari hebt!

Lichting 2013-2 | Oud lid

Eline

Eline is een vrolijke en spontane meid met een aanstekelijke lach. Als hotello heeft ze vijf maanden stage gelopen in China en bij terugkomst heeft ze zich met volle overgave op het dispuutsleven gestort. Eline is een sportieve meid: hockeyen, zeilen, skiën. Verder is ze overal voor in, niets is haar te gek. Planning is niet haar sterkste punt, maar gelukkig heeft ze genoeg energie om toch alles te doen wat ze wil doen!

Lichting 2012-3 | Oud lid

Tessa

Tessa is een opvallende verschijning, maar blijft met beide benen op de grond. Ze is een goede combi van beauty & brains, want op tentamens haalt ze moeiteloos de hoogste cijfers. Tessa is een goede vriendin en je kunt bij haar altijd terecht voor een luisterend oor of een eerlijk advies, of het nou over mode, sieraden, studie of jongens gaat. Naarmate de avond vordert is deze partyanimal steeds meer in haar element.

Lichting 2012-3 | Oud lid

Maartje

Met haar vlotte babbel palmt Maartje iedereen in, zowel tijdens het doen van haar promotiewerk als in de kroeg. Je vindt Maartje niet hangend aan de bar maar dansend op de dansvloer. Dit doet ze dan ook tot in de vroege uurtjes op een paar hoge hakken. Daarna gaat ze zonder powernap gewoon door naar de uni, om nog even een onderwijsgroep mee te pikken. Ook volgt ze wekelijks wat groepssportlessen, want de calorieen van die biertjes moeten echt verbrand worden!

Lichting 2012-3 | Oud lid

Marieke

Marieke is een gezellige en lieve meid die wel een biertje lust. Ze is werkelijk overal voor in en zal ook niet snel een aanbod om iets te gaan ondernemen afslaan. Ook al heeft ze net een bijbaanswitch achter de rug, dit zal bij haar studie niet gebeuren want die bevalt haar erg goed. In de kroeg is zij meestal “one of the last girls standing”, er komt namelijk geen einde aan haar energie. Gelukkig kan deze danseres die energie ook in de sportschool kwijt.

Lichting 2012-3 | Oud lid

Kirsten

Kirsten is een zonnestraaltje en zorgt voor een en al Brabantse gezelligheid. Ze is opgegroeid op een boerderij tussen de dieren en is een echt familiemens. In het weekend gaat ze dan ook graag terug naar “ons mam”. Voor Kirsten is niets te gek en bij alles wat ze doet heeft ze een grote lach op haar gezicht. Ondanks dat ze er misschien heel schattig uitziet met haar rode wangetjes heeft ze altijd haar woordje klaar.

Lichting 2012-2 | Oud lid

Katharina

Katharina is een fanatiekeling in hart en nieren. Iedere uitdaging gaat zij aan en haalt er dan ook alles uit! Mark my words: Katharina wordt ooit zakenvrouw van het jaar! Naast het nastreven van haar ambities is ze regelmatig op festivals te vinden en houdt ze van reizen. Echter kun je niet verwachten dat tante Katharina gaat oppassen, want dat zal de enige uitdaging zijn die ze niet aangaat.

Lichting 2012-1 | Oud lid

Michelle

Michelle is een van onze charmante Brabanders, ze is goedgebekt en energiek. Ook is ze spontaan en gezellig, aan (luide)spraakzaamheid geen tekort. Michelle zet zich graag in voor haar studie, studievereniging, haar bijbaan en natuurlijk voor Sororitas! Zorgzaamheid is Michelle’s specialiteit, of het nou gaat om de dispuutsleden, haar mannelijke huisgenoot of bejaarde nonnen, het maakt haar allemaal niet uit.

Lichting 2009 | Oud lid

Eva

Eva is een echte brabander in hart en nieren. Maar naast haar brabantse uitspraken ‘als ons mam’ en ‘jonge’ spreekt deze dame ook een aardig mondje Chinees. Helaas moeten we haar hierdoor afentoe even missen wanneer ze weer naar China afreist. Kortom, Eva is een en al gezelligheid, naast feestjes houdt ze namelijk ook erg van eten, VEEL eten..

Lichting 2009 | Oud lid

Emilia

Emilia is onze griekse godin die altijd zin heeft in gezelligheid! Ze is erg competitief en heeft altijd haar woordje klaar, daarom zul je haar niet snel over het hoofd zien. Lullen kan ze als de beste, kortom als zij er bij is gaat het feest los, het liefste in combinatie met haar lievelingsdrankje rode wijn!

Lichting 2009 | Oud lid

Frederieke

Frederieke is altijd in voor een dolletje en wanneer ze grappen maakt moet ze daar zelf het hardst om lachen. Ze is altijd in voor een dansje in de kroeg en als ze dan eenmaal begint te zingen is menig persoon verbaasd over hoeveel lawaai er uit zo’n klein meisje kan komen.

Lichting 2009 | Oud lid

Lynn

Lynn lijkt rustig en serieus, maar snel genoeg zul je ook een andere kant van haar zien. Giet er een drankje in, en ze kan ouwehoeren als de beste, tovert dansmoves tevoorschijn en stuitert bijna van vrolijkheid. Als enige economiestudent voelt ze zich af en toe onbegrepen als ze met termen gooit waar de rest nog nooit van heeft gehoord, maar dan heeft ze alle geduld om dit even netjes uit te leggen.

Lichting 2009-1 | Oud lid

Sanne

Sanne lijkt een klein, schattig meisje, maar ze heeft haar woordje wel klaar staan. Daarnaast heeft ze ook veel doorzettingsvermogen. Naast doorzetten en eigen verzonnen woorden roepen, is Sanne ook erg creatief, pas nog is haar eigen boek ‘Knitting in Style’ verschenen.

Oprichter | Oud lid

Elza

Elza is de persoon binnen het dispuut met het creatieve brein. De gekste en leukste ideeën komen van haar! Daarnaast is ze een echte wereldreizigster, aan haar stages en keuzevakken in het buitenland lijkt maar geen einde te komen!

Oprichter | Oud lid

Danielle

Danielle is een van onze echte blondjes! Zowel letterlijk als figuurlijk, met haar komische opmerkingen. Met haar hoef je je nooit te vervelen, tot in de late uurtjes maakt ze de stad onveilig.

Oprichter | Oud lid

Ingeborg

Deze meid met haar enorme collectie sneakers heeft zowel een stoere als een gevoelige kant. Niets is haar te gek, skydiven, gletsjers beklimmen of zwemmen met dolfijnen, ze draait er haar hand niet voor om.

Oprichter | Oud lid

Joany

Ook al voelt ze zich in de kroeg als een vis in het water en slaat ze zelden een feestje af, stiekem is ze een echte nerd.. Menig dispuutsgenootje verrast ze gevraagd of ongevraagd met feitjes over het menselijke brein.

Oprichter | Oud lid

Mignon

Mignon is eerlijk en direct, tegelijkertijd ook lief en behulpzaam. Mignon werkt hard voor haar studie en een fiscale stage bij multinational Shell slaat ze dan ook niet af. Met een dansje in de kroeg en een groepsles in de sportschool houdt ze haar gezondheid goed op peil. Af en toe is ze een klein plaaggeestje, maar Mignon is vooral een sociale meid, ze is altijd in voor een geintje of een praatje.

Oprichter | Oud lid

Rosanne

Rosanne is onze kleine meid binnen het dispuut. Maar met haar gigantische hakken smokkelt ze er menig centimetertje bij en weet ze als geen ander overeind te blijven staan op de Maastrichtse kinderkopjes.

Oprichter | Oud lid

Sandy

Sandy is de lieve chaot in het dispuut. Haar kamer lijkt op een oorlogsgebied, haar sleutels en telefoon zijn altijd kwijt, en door alle pech die ze met haar auto heeft, is ze erg close met de wegenwacht. Maar ondanks het gebrek aan structuur is zij altijd overal van op de hoogte! Heb je toets, verjaardag, of iets anders te doen? Sandy denkt er altijd aan en komt dan vanuit Volkel met haar wagentje aangetuft.